Tuesday, June 4, 2013

Day 355

huh huh, kun on taas pitänyt kiirettä. Ties montako tuntia olen soitellut työpaikkojen perään ja kirjoittanut -jälleen kerran- kuka olen-mitä-osaan-mitä haluun- miksette te haluu kuvausta itsestäni.

Tein mm. sellaisen muutoksen, että yksinkertaistin lauseita totaalisesti. Mulla on sellainen outo tapa kirjoittaa lauseista tavattoman pitkiä ja saada niihin mahtumaan monta asiaa, koska se antaa lukijalle sen kuvan, että kirjoittaja on nähnyt vaivaa asian eteen eikä tyydy pelkkiin latteuksiin, vaikka ei lauseiden sisältöä ymmärtäisikään. Ni.

"Tästä esimerkkinä viimeiset 7 vuotta, jonka aikana perustin useita työryhmiä, lähinnä teknisiä työryhmiä, toimien myös ryhmien puheenjohtajana ja projektien vetäjänä, jotka koostuivat useista kymmenistä spesialisteista  eri organisaatioista (matriisiorganisaatio, virtuaalitiimit), ja analysoivat globaalien asiakkaiden toimintaprosesseja sekä kehittivät tuotteita prosessien tueksi." Got it?

No nyt olen kuullut kavereilta jo niin monta kommenttia, että "ei, ei noin", joten vihdoin uskon. Nyt lauseet on lyhyitä. Ja tylsiä. Olkoon.

Mutta niinhän se oli, että kesäkuu painetaa hieman aktiivisemmin kuin tähän asti. Kaveri jo ehti kuitata kun ei ole LinkedIn kontaktien määrä kasvanut määritellyssä suhteessa - tai suhteessa mihinkään. (okei okei, aurinko paistoi ja golf kutsui. Kunnes hyttysten valtaama kenttä ajoi takaisin kotiin).

Kesäkuun "spurtin" ohella aloin opiskelemaan avoimessa korkeakoulussa - kesän yli. Tämä menee aivan oman mielenkiinnon piikkiin, enkä oleta sen edes auttavan työllistymistä. Tenttaan 5ov:a hyvinvointtipalveluista ja niiden tietojärjestelmistä parissa kolmessa kuukaudessa. Tunteepa tekevänsä jotakin.

No comments:

Post a Comment