Sunday, August 18, 2013

Day 430

Nyt kun on kulunut reippaasti yli vuosi blogin aloittamisesta, tuntuu siltä, että mennään toista kierrosta samojen juttujen suhteen. Blogissahan olen kertonut lähinnä mitä teen mitä ajattelen.

Joten tuntuu nuivalta jatkaa taas samojen teemojen parissa... Valioliiga alkoi taas juu ja Venetsialaiset on kohta juu ja lätkä alkaa kuukauden päästä juu ja taloa ei ole ostettu ei ja ei mitään töitä ei ja ....

Tiedettehän, ei oikeen irtoa enää.

Odotamme taasen, jotta tuokohan syksy muutosta näiden isojen asioiden ympärille. Mikäs tässä silti ollessa, asiat noin yleisesti kun ovat hiton hyvässä jamassa. Raamit hyvään elämiseen kunnossa. Sanoisin, että erittäin hyvässä moodissa ollaan, jos vain kaksi asiaa muuttuisi: no ne työt, kun niitä nyt joka tapauksessa joutuu vielä tekee ennen eläkeikää, ja vielä sellaista työtä joka innostaa. Toiseksi muutokset asumisjärjestelyihin. Ollaan maltillisesti, 5 vuotta, odotettu jotta päästään yhteiseen kämppään rakkaan kanssa, ja nyt olisi se aika. Vaihtelevuutta tämä nykyinen järjestely "kaupunki asunnon" ja "bönde asunnon" välillä tuo mukavasti, mutta aikansa kutakin :).

Joten olisiko tämä THE syksy.

Kuulkaas, tämä saattaa olla viimeisempiä kirjoituksia tähän blogiin. Tulen toki kirjoittamaan loppusanat, kun sen aika on. Ja pidänhän teidät toki ajantasalla töiden suhteen. Mutta yleinen hömpötys on ohi.

Next update expected in the middle of September.

Nauttikaa elämästä!


3 comments:

  1. Älä nyt vielä lopeta! Pliis!

    ReplyDelete
  2. Hola,

    Mukavaahan näiden juttujen lukeminen on ollut ja olisi jatkossakin. Mutta ymmärrän hyvin, että hommaan saattaa hieman leipääntyä. Kirjoita harvemmin, vaan älä lopeta?

    Naatinnollista syksyä!

    t.mixu

    ReplyDelete
  3. Kiitos kiitos. Kirjoitan taas kun on jotain kirjoitettavaa. Enpä osaa sanoa, koska sen aika on. Viimeistään syyskuun puolivälissä tulee apdeittaus :)

    ReplyDelete